Entrevistes
-
“El client és el responsable final dels diners”
Joan Anton Malé
Subdirector general de Triodos Banck
-
"El 90% de la producció l'exportem al mercat europeu"
Hans de Roos
Oli ecològic Can Solivera
-
"La passió per recuperar llavors de blat antic"
V
-
"Comercialitzo gairebé tota la producció a través d'Internet"
Marcel Oriol
Pagès ecològic del Parc Natural del Montseny
-
Les Torres de Selma: El vi biodinàmic i la seva vinculació al paisatge
J
p
-
Verdures i fruits Molins, producció i venda dins de l'àrea metropolitana
L
p
-
Verdures ecològiques "de l'hort al pot"
Montserrat Miralles (Can Maia)
Productora de verdures i conserves ecològiques
-
Les clàusules de les hipoteques que més mal han fet
Jordi Tarruella
Sots- President d'Aicec - Adicae
-
"Cal plantejar seriosament cap on ha d'anar l'agricultura"
Josep M. Coll
Vicepresident de l'Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la Terra
-
Plantes de Biomassa, problema o solució?
Martí Boada
Naturalista i Doctor en Ciències Ambientals
-
El Rull - Can Maspons, ous ecològics a redós dels Cingles de Bertí
Pere Maspons i Xavier Julian
Ramaders ecològics
-
"La producció ecològica no només beneficia a qui la consumeix, també al conjunt de la població"
Anna Serra
Granja de llet ecològica La Selvatana
-
"Trobar olis de Denominació d'Origen Protegida a les grans cadenes és molt difícil"
Simon Casanovas
President del Consell Regulador de la DOP Empordà
-
Premi Gaudí 2009 al Millor Curt
Laia Fàbregas
Economista i directora del documental "501", una anàlisi de les frustracions de qui es queda a l'atur
-
"La producció ecològica ha de ser local però també ho ha de ser la seva distribució"
Estel Armengol
Propietària de El Cabàs
-
"Comprar productes d'alimentació locals ha de ser un acte quotidià"
Elena Espeitx
Experta en hàbits socials vinculats a l'alimentació
-
"No estem en una crisi de demanda, estem en una crisi de pànic a gastar"
Xavier Sala Martín
Economista i patró fundador de la Fundació Umbele
-
Dina'm, una iniciativa per canviar les escoles menjant
Oriol Costa
Director de Dina'm
-
"No podem seguir creixent sempre, ara toca madurar"
J
D
-
"Les bases del finançament del sistema sanitari català són encara de 1999"
Carme Sabater
Presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat
-
“El client és el responsable final dels diners”
Joan Anton Malé
Subdirector general de Triodos Banck -
"El 90% de la producció l'exportem al mercat europeu"
Hans de Roos
Oli ecològic Can Solivera -
"La passió per recuperar llavors de blat antic"
V
-
"Comercialitzo gairebé tota la producció a través d'Internet"
Marcel Oriol
Pagès ecològic del Parc Natural del Montseny -
Les Torres de Selma: El vi biodinàmic i la seva vinculació al paisatge
J
p -
Verdures i fruits Molins, producció i venda dins de l'àrea metropolitana
L
p -
Verdures ecològiques "de l'hort al pot"
Montserrat Miralles (Can Maia)
Productora de verdures i conserves ecològiques -
Les clàusules de les hipoteques que més mal han fet
Jordi Tarruella
Sots- President d'Aicec - Adicae -
"Cal plantejar seriosament cap on ha d'anar l'agricultura"
Josep M. Coll
Vicepresident de l'Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la Terra -
Plantes de Biomassa, problema o solució?
Martí Boada
Naturalista i Doctor en Ciències Ambientals -
El Rull - Can Maspons, ous ecològics a redós dels Cingles de Bertí
Pere Maspons i Xavier Julian
Ramaders ecològics -
"La producció ecològica no només beneficia a qui la consumeix, també al conjunt de la població"
Anna Serra
Granja de llet ecològica La Selvatana -
"Trobar olis de Denominació d'Origen Protegida a les grans cadenes és molt difícil"
Simon Casanovas
President del Consell Regulador de la DOP Empordà -
Premi Gaudí 2009 al Millor Curt
Laia Fàbregas
Economista i directora del documental "501", una anàlisi de les frustracions de qui es queda a l'atur -
"La producció ecològica ha de ser local però també ho ha de ser la seva distribució"
Estel Armengol
Propietària de El Cabàs -
"Comprar productes d'alimentació locals ha de ser un acte quotidià"
Elena Espeitx
Experta en hàbits socials vinculats a l'alimentació -
"No estem en una crisi de demanda, estem en una crisi de pànic a gastar"
Xavier Sala Martín
Economista i patró fundador de la Fundació Umbele -
Dina'm, una iniciativa per canviar les escoles menjant
Oriol Costa
Director de Dina'm -
"No podem seguir creixent sempre, ara toca madurar"
J
D -
"Les bases del finançament del sistema sanitari català són encara de 1999"
Carme Sabater
Presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat