Segona edició del Màster en Medicina Naturista


L'interés per la medicina alternativa està prenent força entre els professionals de la salut que fins ara s'havien basat en criteris convencionals. És per això que els dos col.legis oficials en medicina i infermeria de Barcelona (COMB i COIB) han promogut la 2ª edició del Màster en Medicina Naturista i Infermeria Naturista que s'iniciarà a partir d'octubre.

El màster té 600h de durada repartides al llarg de dos anys, s'iniciarà a partir del 15 d'octubre i està dirigit a professionals de la medicina i infermeria convencional que vulguin ampliar conèixements sobre diverses teràpies naturals. El màster té 75 crèdits europeus (ECTS) i hi participen les universitats Autònoma i Central de Barcelona.

El curs constarà també de moduls independents (fitoteràpia, dietoterapia, estímuls naturals... ) oberts a d'altres professionals de la salut com llicenciats en farmàcia, fisioteràpia o dietètica.

La direcció del Màster és a càrrec de Mercè Arqué (Infermera i Professora titular de l'Escola d'Infermeria de Barcelona) i Pere Ródenas, metge naturista i president de la secció col.legial de Metges Naturistes del Col.legi Oficial de Metges de Barcelona.

Més informació en aquest enllaç

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article