Premi audiovisual a la sostenibilitat quotidiana

Les fotografies i vídeos es poden presentar fins el 28 de maig


L'Associació Catalana de Ciències Ambientals ha convocat la segona edició del concurs de fotografia i vídeo on els concursants, a través dels treballs, expliquen alguna petita acció que fan en el seu dia a dia per contribuir a un medi ambient més sostenible. Apagar stan by de la televisió, tancar el llum de l'oficina abans de marxar o introduir un objecte sòlid dins de la cisterna del lavabo per a estalviar aigua, són alguna de les accions més recorregudes, però el jurat valorarà de manera especial l'originalitat del missatge en aquesta edició.

En la web elsteusobjectius.cat es troben les bases del concurs, que accepta participació fins el 28 de maig. No es valora qualitat professional, sobretot val el missatge, la seva originalitat i la intenció.

Els treballs també se sotmeten a la valoració dels usuaris del web, que podran votar els treballs que més els agradin. Un mateix vídeo o una mateixa foto només es podrà votar una vegada per usuari, si bé es podran votar tants vídeos i tantes fotos com es vulgui.

La primera edició va comptar amb la participació de 63 fotografies i 11 vídeos. El periodista ambiental José Luis Gallego serà el presentador i animador de l'acte de lliurament de la segona edició del premi audiovisual que se celebrarà el pròxim 17 de juny a les 19 hores, al pati d’Olokuti (carrer d’Astúries, 36-38, de Barcelona) i que comptarà, també, amb l'actuació de la compositora, pianista i cantant Maria Coma.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article