Se m'ha espatllat la nevera, on la porto a reparar?


L'Ajuntament de Girona i l'Associació de Naturalistes de Girona editen la Guia Recupera 2010 de comerços de reparació, de lloguer i de segona mà de la ciutat de GIrona, que també es podrà consultar al web www.girona.cat/guiarecupera.

Aquesta és la segona edició de la guia, que ja va tenir molt bona acollida entre la societat i més en un context de crisi com l'actual. Segons els promotors, "molts dels residus que avui es generen són productes que deixen de tenir interès per al seu propietari abans que deixin de funcionar, o bé que han deixat de funcionar i el seu propietari desconeix que es poden reparar". La guia vol donar a conèixer i promocionar tots aquells establiments que permeten allargar la vida als productes.

La primera edició de la guia va ser ideada i publicada el 2008 per l'Associació de Naturalistes de Girona i, per tal de donar continuïtat a aquesta poderosa iniciativa, l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Girona, seguint la línia de treball de crear i potenciar eines perquè la ciutadania generi menys residus, ha reeditat aquesta Guia, que té com a objectiu allargar la vida dels béns de consum.

En total s'han editat 15.000 unitats de la guia, que s'han repartit als usuaris/es de la Deixalleria Municipal, als clients dels establiments anunciats i entre els socis i sòcies de l'ANG. Com a novetat, els continguts de la guia es poden consultar a la pàgina web www.girona.cat/guiarecupera, on s'aniran actualitzant la informació.


Organitza: Àrea de medi ambient i sostenibilitat de l'Ajuntament de Girona
Elaboració dels continguts: Associació de Naturalistes de Girona
Amb el suport de: Agència de Residus de Catalunya i Diputació de Girona

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article