L'slow food i la producció local protagonistes de la Fira de la Terra

El Parc de la Ciutadella acollirà una nova edició de la fira durant el cap de setmana


La Fira per la Terra es una trobada d'entitats que organitza l'associació Dia de la Terra · Catalunya.  La quinzena edició serà Al Parc de la Ciutadella i Passeig Lluís Companys, de Barcelona, on es trobaran els dies 24 i 25 d'abril entitats de tota mena. La motivació principal és fer reaccionar davant les agressions que els hàbits de consum i, la societat moderna en general, generen en els sistemes naturals i socials. Amb aquesta trobada es vol potenciar la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i al medi ambient, base -segons els organitzadors- perquè les persones puguin disposar d'un nivell de vida digne.

Entre les entitats que hi participen trobem  "Món Empordà" i el l'ecomercat de producció local i artesana que es trasllada en aquesta ocasió a Barcelona i el "Mercat Slow Food" en el que participaran productors escollits amb el criteris de "Bo, net i just".

Enguany, a més, hi haurà una parada de l’únic restaurant KM0 de Barcelona, Mam i Teca, que vindrà amb una oferta d’Slow Burguer, una ecohamburguesa de Cal Tomàs amb pa de Barcelona-Rejkjavik, i complements ecològics.

El dissabte a les 6 de la tarda, hi haurà una de les  xerrades que conviden a la reflexió, "El lastre de nuestra comida" a càrrec Rosa Solà presidenta d'Slow Food Barcelona i Gustavo Duch, autor del llibre 'Lo que hay que tragar'. 

Enllaç Fira de la Terra




Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article