Biocultura promou la dinamització d'horts escolars entre el professorat


El primer cap de setmana de maig se celebra a Barcelona la Fira Biocultura 2010. El certamen dedicat a la difusió de la producció ecològica i el consum responsable inclou en aquesta edició la dinamització de la maleta pedagògica "De l'hort a casa". La intenció és conscienciar alumnes i professors sobre la importància de tenir una alimentació sana, ecològica, local i de temporada. Per aconseguir-ho, entre d'altres activitats hi ha programat el primer fòrum sobre els horts ecològics escolars.

El curs de dinamització de maleta pedagògica - De l'hort a casa- esta programat entre les activitats de la fira durant dissabte, dia 1 de maig, de 10h30 a 14h i és destinat a professors d'educació primària i secundària.

Se celebrarà al Palau Sant Jordi, a la sala 7 (Club Gaudí) i serà d'accés gratuït. La presentació serà a càrrec de representants del PAE (Pla d'Acció d'AGricultura i Ramaderia Ecològiques de la Generalitat). A més d'experiències de diversos horts escolars en funcionament, hi participaran Josep M. Mora i Carles Vallès que compten amb una dilatada dedicació a promoure la iniciativa entre les escoles catalanes.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article