Els espais naturals en bici


El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Departament de Medi Ambient i Habitatge organitzen avui i demà una jornada sobre la bicicleta a l’espai natural protegit. Aquesta jornada, dirigida a tècnics i gestors d’espais naturals i de turisme, vol establir les bases per oferir un producte turístic específic per als ciclistes al Delta de l’Ebre. El cicloturisme en totes les seves modalitats, des del passeig a la realització de recorreguts predeterminats, representa una opció per descobrir els valors naturals del Delta de l’Ebre, i també per extensió a totes les Terres de l’Ebre.

El programa de la jornada permetrà conèixer des de diferents punts de vista aquest sector específic de turisme i aprendre de les bones experiències d’arreu d’Europa.

Alguns exemples en són l’experiència de les vies verdes a Girona, el disseny de rutes ciclistes al delta del Po (Itàlia) o l’activitat ciclista d’una ciutat com Copenhaguen.

La jornada s’emmarca dins del pla d’acció 2007-2011 de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article