Un 85% dels contribuents pot sortir beneficiat de la reforma de l'impost de successions

Només els grans patrimonis l'hauran de seguir pagant


El Conseller Castells ja va avançar fa uns dies que la reforma és "imminent" mentre que ahir, Joan Puigcercós es va reunir amb la Plataforma per a la Reforma de l'Impost de Successions on va quedar palès que aquesta reforma eximirà de pagar l'impost a un 85% dels contribuents i que ara es tracta de negociar les dates de la seva aplicació i el llindar a partir del qual s'haurà de tributar. La rebaixa implicarà que la Generalitat capti a l'entorn de 800 milions euros davant dels 1.000 que va ingressar l'any passat, per aquest concepte.

El lider republicà va avançar ahir en roda de premsa que s'està ultimant l'acord i que preveu que es tanqui en dues setmanes, que és quan finalitza el termini de presentació d'esmenes a la llei d'acompanyament dels pressupostos. En el mateix acte Puigcercós es va comprometre davant de la plataforma que s'estudiaria la possibilitat de rebaixes eventuals per als qui heretin empreses familiars, especialment en una situació de crisi com l'actual.

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha reiterat per la seva banda  que es complirà el 'compromís' de fer una reforma 'molt a fons' de l'impost de successions, i que es farà 'de manera imminent'.  Castells ha anunciat que es preveu que coincideixi amb el debat dels pressupostos, un debat que comença aquest dimecres al Parlament català.

Enllaç Plataforma per a la Reforma de l'Impost de Successions

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Osbalgi
7.

El Sr. Puigcercós s'ha atorgat el poguer utilitzar el nom de l'Associació sense haver demanat el permis que, legalment i MORALMENT, es necesaari. Però ja que ho ha fet calia que fos fidel a la realitat i digués que l'Associació per a la Reforma del Impost de Successions a Catalunya (ARIS) NO ESTÀ D'ACORD amb la proposta de ERC i no tan sols no ho ha fet sino que, per al contrari, ha mostrat un tarannà manipulador. No es aixì com s'aconsegueixen adhesions.

  • 0
  • 0
Indignada
6.

La Plataforma per a la Reforma de l'Impost de Successions, pide mucho más de lo que ERC propone. Seguiremos luchando por conseguir las reducciones que tienen la mayoría de las demás Comunidades Autónomas. Entra en la web e infórmate: www.NOSUCCESSIONS.ORG

  • 0
  • 0
ERC= Mentiders= Manipuladors
5.

Només els gran PAtrimonis! Puigcercós, tu et penses que som imbècils?
Una herència de 250.000 euros, a un fill, 22000 euros!
Amb els teus números! Però de què aneu? Deia alguna gent que ICV i PSC eren expoliadors de tombes. Vosaltres aneu darrera amb la pala.
mentre que actualment a Madrid tributa 405,13 euros, a Cantàbria 332,35 euros i a Euskadi zero euros.
Això és un gran patrimoni! LLADRES!

  • 0
  • 0
Decebuda
4.

Es una presa de pèl aquesta reforma de l'ISD tant soroll per no res, sembla que facin treatre. No jugan net, i això que ERC té la paella pel mànec com diuen però qua vàrn tenir l'opotunitat de bonificar-ho amb quanties important van votar en contra, també ho van fer-ho a les Corts a Madrid. Fan pena, fan teatre.

  • 0
  • 0
prous enganys
3.

Mireu la WEB de www.nosuccesions.org i veureu que haurem de pagar amb laa famosa rebaixa del Impost de Successions de esquerra republicana. ES UNA PRESA DE PEL.sort que la poltrona la tenen per molt poc temps.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article