Guia per al debat sobre l'impacte ambiental dels llibres electrònics


S'acosta Sant Jordi i el mes d'abril ve farcit d'activitats lligades al món editorial.  També el sector dels e-books genera activitat pre-diada del llibre, és el cas del debat organitzat pel Grup d'Ecoedició de Barcelona sobre 'El futur dels Llibres Electrònics'. En l'acte es presentarà una guia i pautes per a la valoració de l'impacte ambiental dels llibres electrònics, sota el mateix títol de la jornada. El contingut de la guia ordena la informació disponible sobre els nous suports destinats a la lectura. Una informació basada en aspectes de contenció i consum responsable, tot aplicant el càlcul de la motxilla ecològica o l'anàlisi del cicle de vida.

En l'edició es pretén informar sobre el que no inclouen els manuals d'instrucció dels aparells i que és interessant que incloguin, sempre tenint en compte la vesant sostenible i ambiental.

El CADS col.labora en l'acte de presentació del dijous 14 d'abril a les 18:30, a la Casa Elizalde (c/València, 302) de Barcelona. Entre d'altres, participaran Àngel Panyella, de Pol.len edicions i els autors de la guia: Jordi Bigues (periodista) i Marta Escamilla (Centre Tècnologic Leitat). Clourà l'acte l'obra de teatre 'la importància de la lectura' d'Aranya Creacions.

Grup Ecoedició de Barcelona

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article