'Barcelona Degusta' arriba a primers de març


Sis àrees temàtiques per comprar, degustar, descobrir, aprendre i reflexionar sobre gastronomia Barcelona Degusta, l’únic saló que ofereix «tot sobre menjar» Barcelona Degusta. Una fira dedicada al consumidor final que es prepara una altra vegada per tal de fer les delícies dels aficionats de la gastronomia. Entre els dies 2 i 5 de març, el recinte Montjuïc de Fira Barcelona es convertirà en un espai únic on es podrà degustar i comprar aliments de qualitat, equipar la cuina amb les últimes novetats de parament, consultar una completa llibreria gastronòmica, aprendre noves tècniques culinàries o debatre amb els experts i els xefs de prestigi que participaran amb xerrades, tasts, shows culinaris i tallers sensorials. Enguany el saló comptarà amb la presència, entre d'altres, d'Elena Arzak, Carme Ruscadella, Toñi Vicente o Carlos Cidán L'edició d'enguany de Barcelona Degusta homenatjarà Simone Ortega, l'escriptora culinària més llegida i publicada en castellà, que va recopilar els fonaments de la gastronomia moderna.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article