Entrevistes
-
"La producció ecològica no només beneficia a qui la consumeix, també al conjunt de la població"
Anna Serra
Granja de llet ecològica La Selvatana
-
"Trobar olis de Denominació d'Origen Protegida a les grans cadenes és molt difícil"
Simon Casanovas
President del Consell Regulador de la DOP Empordà
-
Premi Gaudí 2009 al Millor Curt
Laia Fàbregas
Economista i directora del documental "501", una anàlisi de les frustracions de qui es queda a l'atur
-
"La producció ecològica ha de ser local però també ho ha de ser la seva distribució"
Estel Armengol
Propietària de El Cabàs
-
"Comprar productes d'alimentació locals ha de ser un acte quotidià"
Elena Espeitx
Experta en hàbits socials vinculats a l'alimentació
-
"No estem en una crisi de demanda, estem en una crisi de pànic a gastar"
Xavier Sala Martín
Economista i patró fundador de la Fundació Umbele
-
Dina'm, una iniciativa per canviar les escoles menjant
Oriol Costa
Director de Dina'm
-
"No podem seguir creixent sempre, ara toca madurar"
J
D
-
"Les bases del finançament del sistema sanitari català són encara de 1999"
Carme Sabater
Presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat
-
"La valoració dels paisatges és una qüestió cultural"
Joan Nogué
Director de l'Observatori del Paisatge de Catalunya
-
La cara amarga de la rebaixa de l'Euríbor
Emili Ruíz
Empresari
-
"Els governs han de posicionar-se al costat del ciutadà"
Montserrat Serrano
Advocada membre del Col.lectiu Ronda
-
"La demanda ha augmentat un 25% els últims mesos"
Rafel Ruiz Berenguer
Director Fundació Banc d'Aliments de Barcelona
-
Agrocuina Mercè, un servei de càtering que marca tendències
Josep Maria Serrat
Director
-
Una empresa d'Olot llança un nou disseny del Marcelinus, el jersei amb aires sindicalistes
Llorenç Planagumà
Emprenedor
-
"En la mesura que es pugui hauríem de seguir consumint amb normalitat"
Joan Roca
Xef del Celler de Can Roca
-
"El TGV ha estat una mala idea"
Germà Bel
Professor d'Economia Política de la Universitat de Barcelona
-
"La crisi financera no deixa veure la crisi energètica que tenim a tocar"
Mariano Marzo
Especialista en recursos energètics
-
Gonçal Bernardos: "Per sortir de la crisi cal reduir impostos a les empreses i no augmentar els salaris"
-
"Cada usuari de banca paga entre 200 i 300 euros anuals en comissions"
Jofre Farrés
Assessor de l’Associació d’Usuaris de Banca Aicec-Adicae
-
"La producció ecològica no només beneficia a qui la consumeix, també al conjunt de la població"
Anna Serra
Granja de llet ecològica La Selvatana -
"Trobar olis de Denominació d'Origen Protegida a les grans cadenes és molt difícil"
Simon Casanovas
President del Consell Regulador de la DOP Empordà -
Premi Gaudí 2009 al Millor Curt
Laia Fàbregas
Economista i directora del documental "501", una anàlisi de les frustracions de qui es queda a l'atur -
"La producció ecològica ha de ser local però també ho ha de ser la seva distribució"
Estel Armengol
Propietària de El Cabàs -
"Comprar productes d'alimentació locals ha de ser un acte quotidià"
Elena Espeitx
Experta en hàbits socials vinculats a l'alimentació -
"No estem en una crisi de demanda, estem en una crisi de pànic a gastar"
Xavier Sala Martín
Economista i patró fundador de la Fundació Umbele -
Dina'm, una iniciativa per canviar les escoles menjant
Oriol Costa
Director de Dina'm -
"No podem seguir creixent sempre, ara toca madurar"
J
D -
"Les bases del finançament del sistema sanitari català són encara de 1999"
Carme Sabater
Presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat -
"La valoració dels paisatges és una qüestió cultural"
Joan Nogué
Director de l'Observatori del Paisatge de Catalunya -
La cara amarga de la rebaixa de l'Euríbor
Emili Ruíz
Empresari -
"Els governs han de posicionar-se al costat del ciutadà"
Montserrat Serrano
Advocada membre del Col.lectiu Ronda -
"La demanda ha augmentat un 25% els últims mesos"
Rafel Ruiz Berenguer
Director Fundació Banc d'Aliments de Barcelona -
Agrocuina Mercè, un servei de càtering que marca tendències
Josep Maria Serrat
Director -
Una empresa d'Olot llança un nou disseny del Marcelinus, el jersei amb aires sindicalistes
Llorenç Planagumà
Emprenedor -
"En la mesura que es pugui hauríem de seguir consumint amb normalitat"
Joan Roca
Xef del Celler de Can Roca -
"El TGV ha estat una mala idea"
Germà Bel
Professor d'Economia Política de la Universitat de Barcelona -
"La crisi financera no deixa veure la crisi energètica que tenim a tocar"
Mariano Marzo
Especialista en recursos energètics -
Gonçal Bernardos: "Per sortir de la crisi cal reduir impostos a les empreses i no augmentar els salaris"
-
"Cada usuari de banca paga entre 200 i 300 euros anuals en comissions"
Jofre Farrés
Assessor de l’Associació d’Usuaris de Banca Aicec-Adicae