Entrevistes
-
"La valoració dels paisatges és una qüestió cultural"
Joan Nogué
Director de l'Observatori del Paisatge de Catalunya
-
La cara amarga de la rebaixa de l'Euríbor
Emili Ruíz
Empresari
-
"Els governs han de posicionar-se al costat del ciutadà"
Montserrat Serrano
Advocada membre del Col.lectiu Ronda
-
"La demanda ha augmentat un 25% els últims mesos"
Rafel Ruiz Berenguer
Director Fundació Banc d'Aliments de Barcelona
-
Agrocuina Mercè, un servei de càtering que marca tendències
Josep Maria Serrat
Director
-
Una empresa d'Olot llança un nou disseny del Marcelinus, el jersei amb aires sindicalistes
Llorenç Planagumà
Emprenedor
-
"En la mesura que es pugui hauríem de seguir consumint amb normalitat"
Joan Roca
Xef del Celler de Can Roca
-
"El TGV ha estat una mala idea"
Germà Bel
Professor d'Economia Política de la Universitat de Barcelona
-
"La crisi financera no deixa veure la crisi energètica que tenim a tocar"
Mariano Marzo
Especialista en recursos energètics
-
Gonçal Bernardos: "Per sortir de la crisi cal reduir impostos a les empreses i no augmentar els salaris"
-
"Cada usuari de banca paga entre 200 i 300 euros anuals en comissions"
Jofre Farrés
Assessor de l’Associació d’Usuaris de Banca Aicec-Adicae
-
“Quanta més informació existeixi sobre preus, més afavorirem la seva tendència a la baixa”
Jordi Anguera
Director de l’Agència Catalana de Consum
-
Maria José Cueto: "A Europa encara hi ha discriminació"
-
Els empresaris busquen negociar el temps de treball amb els treballadors un a un, gràcies a la directiva de les 65 hores
-
Ecotitot: Gestió d'horts ecològics per encàrrec
-
Mató i làctics Agrofresc, un exemple de producció integrada
-
Els secrets que amaguen les etiquetes dels productes alimentaris
-
Acrac, l'associació creada per a buscar alternatives al consum
-
És possible fer la volta al món en un any i només amb 7.000 euros?
-
Els trastorns alimentaris són producte del nostre temps
-
"La valoració dels paisatges és una qüestió cultural"
Joan Nogué
Director de l'Observatori del Paisatge de Catalunya -
La cara amarga de la rebaixa de l'Euríbor
Emili Ruíz
Empresari -
"Els governs han de posicionar-se al costat del ciutadà"
Montserrat Serrano
Advocada membre del Col.lectiu Ronda -
"La demanda ha augmentat un 25% els últims mesos"
Rafel Ruiz Berenguer
Director Fundació Banc d'Aliments de Barcelona -
Agrocuina Mercè, un servei de càtering que marca tendències
Josep Maria Serrat
Director -
Una empresa d'Olot llança un nou disseny del Marcelinus, el jersei amb aires sindicalistes
Llorenç Planagumà
Emprenedor -
"En la mesura que es pugui hauríem de seguir consumint amb normalitat"
Joan Roca
Xef del Celler de Can Roca -
"El TGV ha estat una mala idea"
Germà Bel
Professor d'Economia Política de la Universitat de Barcelona -
"La crisi financera no deixa veure la crisi energètica que tenim a tocar"
Mariano Marzo
Especialista en recursos energètics -
Gonçal Bernardos: "Per sortir de la crisi cal reduir impostos a les empreses i no augmentar els salaris"
-
"Cada usuari de banca paga entre 200 i 300 euros anuals en comissions"
Jofre Farrés
Assessor de l’Associació d’Usuaris de Banca Aicec-Adicae -
“Quanta més informació existeixi sobre preus, més afavorirem la seva tendència a la baixa”
Jordi Anguera
Director de l’Agència Catalana de Consum -
Maria José Cueto: "A Europa encara hi ha discriminació"
-
Els empresaris busquen negociar el temps de treball amb els treballadors un a un, gràcies a la directiva de les 65 hores
-
Ecotitot: Gestió d'horts ecològics per encàrrec
-
Mató i làctics Agrofresc, un exemple de producció integrada
-
Els secrets que amaguen les etiquetes dels productes alimentaris
-
Acrac, l'associació creada per a buscar alternatives al consum
-
És possible fer la volta al món en un any i només amb 7.000 euros?
-
Els trastorns alimentaris són producte del nostre temps