El Mas Prat obre una campanya de micromecenatge per adaptar l'obrador i obrir botiga


Actualment l'empresa familiar ubicada a Seva ven carn de pollastre criat al mas de manera presencial i també on line. Amb el projecte que busca suport de finançament per obrir una botiga de carns i embotits artesans, amb el desig de plantar cara a les grans superfícies de la zona.

 El Mas Prat es una masia de mes de 1.000 anys d'història situada al centre del poble de Seva on gairebé no hi ha comerços i la tendència és a la baixa. Amb el projecte que presenten a través de Tot Suma els propietaris volen obrir una botiga de carns i embotits online Peremolins.com, restaurar el local de pedra per obrir un establiment al públic.

Els promotors del projecte volen aconseguir materialitzar-lo sense haber de passar per crèdits ni hipoteques. Per això han triat fer-ho a través de la plataforma de micromecenatge Tot Suma. Per cada aportació que rebin faran lliurament d'un bon lot de productes artesans i carn de primera qualitat. A més, prometen als col.laboradors fer-los un descompte del 5% cada vegada que facin alguna compra tan presencial com on line.

El pressupost total del projecte puja a 16.300 euros, però de moment s'han fixat com a objectiu els 3.600 euros que els costa reparar la teulada i el terra.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article