Com reduir l'impacte ambiental del sector de la impressió de llibres


En el marc de l'any internacional dels boscos, el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), en col.laboració amb el Grup d'Ecoedició de Barcelona, presenten "El secret de l'ecoedició", una guia pràctica destinada a editors, proveïdors i impressors amb la intenció de reduir l'impacte ambiental de les publicacions en paper, tot seguint criteris d'ecoeficiència.

Amb aquesta iniciativa s'ha intentat recopilar tot el que han de saber les persones que treballen en la redacció, el disseny i l'edició de llibres, per assolir una producció més respectuosa amb el medi ambient.

L'acte tindrà lloc el dijous 27 de gener, a l'Escola Superior de Disseny (La Rambla, 30-32) de Barcelona, a partir de les set de la tarda.

Hi participaran, entre d'altres, Marta Escamilla (Centre Tecnològic Leitat),  Miguel Àngel Soto (responsable de boscos de Greenpeace), Àngel Panyella (edicions Pol.len) i Jordi Bigues, periodista i autor del llibre.

Grup d’Ecoedició de Barcelona (GEBCN) que ha impulsat la iniciativa, és una entitat que reuneix experts, autors, impressors, editors i dissenyadors del món editorial preocupats per l’impacte ambiental, la producció més neta i l’eficiència en el procés editorial.

El llibre "Els secrets de l'ecoedició" es pot descarregar en aquest enllaç

Més informació:

International Year of Forests


CADS



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article