Receptes de cuina llunyanes, amb ingredients de Comerç Just


En l'àmbit de XIVa. Tardor Gastronòmica de Pineda de Mar (1 al 12 de novembre), el dilluns 30 es presentarà 'Deliciosamente Justo' d'Esther Lillo, un llibre que recull receptes molt senzilles on s'utilitzen ingredients associats al Comerç Just (arròs, quinua, mel, vi...). El llibre, de 160 pàgines i que es pot també adquirir per internet (22 euros), forma part de la col.lecció Cuines Llunyanes d'Intermón Oxfam, que compta amb edicions diverses sobre receptes, condiments, perfums i tradicions gastronòmiques de diferents indrets d'Orient, Amèrica Llatina i d'Àfrica. En l'acte hi participarà a més de l'autora del llibre, Cristina Concellon, directora de l'editorial d'IO. En les jornades de la Tardor Gastronòmica de Pineda de Mar, a més de la participació de 10 restaurants de la població que elaboraran plats amb productes de tardor...carxofes, bolets, castanyes, moniatos, carn de cacera.... comptarà amb activitats de divulgació gastronòmica on participaran, entre d'altres, representants d'Apecpae (associació de productors ecològics) i Ccpae per tractar de la cuina ecològica o una xerrada sobre enologia realitzada per responsables de l'Institut Català del Vi (Incavi) acompanyades dels tasts i degustacions de rigor. El diumenge dia 5, s'organitza un "Intercanvi de tapes de cava" organitzada per l'APC de Girona.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article