Les atractives propietats dels spaguetti de kamut Lima


El Kamut Lima és un cereal que conté entre un 20 i un 40 per cent més de proteïnes addicionals i unes taxes de fins un 65 per cent d'aminoàcids. Ara la marca catalana de productes biològics BIOCOP ha tret al mercat una nova gama de pasta Kamut Lima (Macarrons, tallarines, espaguetis i espirals). Aquest tipus de blat té un alt contingut energètic. És un cereal gegant preservat de les manipulacions a les que normalment es dóna a les varietats modernes, es diferencia també de la resta pel seu alt contingut en seleni, per la inalteració del seu patrimoni genètic, per la fàcil digestió i per un agradable sabor que recorda el de la mantega. Biocop presenta el kamut Lima que es pot trobar en les tendes especialitzades d'alimentació biològica, en paquets de 500 grs. a un preu d'entre 4,05 euros i 2,95 en funció del tipus de pasta.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article