La llonganissa de Casa Sendra de Vic obté el guardó francès "Coq d'or"


La llonganissa de Casa Sendra, considerada una de les impulsores de la reputació d'aquest embotic de Vic, ha obtingut un reconeixement internacional, el "Coq d'or", a través de la prestigiosa publicació "Le Guide des Gourmands" que recull les empreses europees que destaquen per la qualitat dels seus productes. Casa Sendra fundada fa 157 anys, distribueix els seus productes exclusivament en establiments especialitzats en articles de primera qualitat i “delicatessen”, és considerada com un dels millors embotits del món gràcies a la seva elaboració artesanal, i sense additius. El propietari de la marca, Pau Arboix, va rebre ahir el premi atorgat en el decurs d'un acte celebrat a l'hotel Bristol, de París. El certamen atorga cada any entre 8 i 12 “Coqs d’Or”, i premia també les ciutats amb una millor gastronomia atorgant-los la denominació de “ville gourmande”, premi que enguany ha estat lliurat a la ciutat de Perpinyà. Font: Osona.com

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article