Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2024 (FESCdBLL) - Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

  • Plaça de Roigé i Badia, El Prat de Llobregat

Se celebrarà el dissabte, 25 de maig de 2024, a la plaça Ramon Roigé i Badia del Prat de Llobregat, en horari d’11 a 14 hores.

Us presentem la 7ª edició de la FESCdBLL, la quarta edició en aquest espai. Seguint les valoracions fetes l’any anterior preparem una edició d’horari limitat (només matí de dissabte) i un format on tota l’activitat serà dins la plaça: totes les carpes se situaran en l’espai central de la plaça i hi haurà un sistema de protecció solar en tot l’espai.

L’Ateneu Cooperatiu i l’Ajuntament del Prat posen a disposició de l’economia social del Baix Llobregat un espai emblemàtic del cooperativisme per amplificar la veu de les empreses i entitats que treballen per una altra economia.

La FESCdBLL vol acollir una representació de l’ESC de la comarca del Baix Llobregat, per donar a conèixer els visitants que una altra economia ja està aquí i pot oferir solucions en tots els àmbits del consum: l’habitatge, l’alimentació, les comunicacions, el transport, el finançament, etc… 

La FESCdBLL ofereix a les entitats de l’economia social de la comarca un espai gratuït d’exposició i informació per donar a conèixer les seves activitats.

Espai temàtic Ocupació i Formació ESS

Espai temàtic per a la creació d’ocupació on s’ubicaran ofertes d’ocupació de les entitats d’economia social de la comarca.

  • Us demanarem ofertes de feina i formació per publicar en aquest espai.
  • Us farem arribar demandes de feina de persones que visitin la fira i ens manifestin que volen treballar en l’ESS.

Com ho farem?

Les entitats d’ESC de la comarca del Baix Llobregat o bé que la seva activitat es desenvolupi en part a la nostra comarca, sou convidades a omplir la vostra sol·licitud de participació fins el dia 15 d’abril d’enguany.

En el formulari d’inscripció que hem preparat us donem la possibilitat d’escollir dues modalitats de participació:

  • Reservant un espai o carpa amb cartell de disseny unificat amb informació sobre la vostra empresa a càrrec de l’organització + taula i cadires. Espai per a col·locar els vostres roll-ups o d’altra informació gràfica.
  • Només espai per cartell de disseny unificat, per si no podeu ser-hi físicament.

El muntatge es farà el mateix dia 25 de maig, entre les 9 i les 11 hores i el desmuntatge a partir de les 14 hores.

Durant  el matí, es realitzaran diferents activitats (encara per definir):

  • A partir de les 11 hores, animació amb grup musical.
  • 12:30h Trobada de gegants organitzada per la Colla de Capgrossos de la COV.

Us convidem a un piscolabis!

Una vegada finalitzada la jornada, a les 14:00 us esperarà un piscolabis al pati interior de la COV, darrere del seu local social.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat gestionarà les sol·licituds, amb l’objectiu que hi siguin presents el màxim nombre de sectors i entitats de l’activitat econòmica de la comarca.

Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2024 (FESCdBLL) - Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat