Itineraris per degustar el musclo i l'ostró


Els aqüicultors dels Alfacs han posat en marxa les visites guiades per la badia, en les que es pot degustar els musclos i ostres dalt les muscleres. El president de la Unió de Productors de Mol·lusc del Delta de l'Ebre, Agustí Bertomeu, va dir en la presentació de la iniciativa recolzada per diferents entitats de la zona, que la intenció és transmetre al màxim nombre de consumidors les exquisides qualitats gastronòmiques del mol·lusc cultivat a la badia dels Alfacs. Per això han triat com a mètode oferir degustacions per als turistes a la mateixa zona de cultiu, a les muscleres aixecades dins la badia, fins avui unes instal·lacions de difícil accés per als turistes i sense serveis. A partir de dissabte i durant tots els dissabtes de l'any, una golondrina salparà des del Club Nàutic de Sant Carles de la Ràpita, a dos quarts de dotze del migdia amb un passatge màxim de 40 persones. El preu per persona serà de 20 euros i l'expedició s'allargarà durant dues hores. L'embarcació farà també un recorregut pels indrets més emblemàtics de la badia; les platges de Sant Carles de la Ràpita, el far de la punta de la Banya, les salines de la Trinitat fins arribar a l'avinguda de les muscleres. Font:Diari de Tarragona

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article