Creix l'interès per implantar menjadors escolars ecològics


La Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida programa enguany la jornada tècnica: "Menjadors escolars ecològics: una oportunitat educativa". L'interès per introduir alimentació ecològica als menjadors escolars de les comarques catalanes té cada vegada més adeptes. La dificultat per saber quins són els primers passos que cal fer i amb què cal comptar ha mogut a diverses entitats a organitzar jornades tècniques a diferents punts del territori. Aquesta vegada serà en el marc de la Fira agrària per excel.lència que se celebra a principis d'octubre a la capital del Segrià. És organitzada pel DAR i l'Associació Menja sa.

En la jornada es vol transmetre la importància que té l'alimentació, no només des d'un punt de vista nutricional, sinó també cultural, social i ambiental. Alhora es donaran eines als docents per poder treballar l'alimentació de manera transversal. A més d'experiències que ja estan funcionant a diversos punts del territori, hi  participaran entitats amb fins socials, entre d'altres, Neus Garriga (Entrepobles), Silvia Lobera del Col.lectiu Xicòries, i  Aprodisca,

La iniciativa està cofinançada pel fons FEDER de la UE i realitzada en el marc del projecte REDBIO EFA 10/08 del Programa de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA) 2007-2013.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s enviant un correu electrònic a: [email protected]

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article