Un recorregut virtual pel Quart Cinturó


La Campanya Contra el Quart Cinturó converteix l'estudi informatiu del "Cierre de la Autovía Orbital de Barcelona" en un viatge aeri virtual sobre el Quart Cinturó.

La Campanya Contra el Quart Cinturó ha aplicat el traçat inclòs en l'estudi informatiu en una aplicació del Google Maps. D'aquesta manera planera i senzilla, qualsevol usuari amb unes nocions mínimes de navegació a la xarxa pot fer un viatge aeri virtual sobre el recorregut del Quart Cinturó i identificar quines són les principals afectacions. Així, hom pot veure per on el Ministerio de Fomento i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques proposen la traça.

Podeu accedir a aquesta versió aèria del Quart Cinturó clicant aquí

La plataforma també ha incorporat  seccions transversals del perfil de la traça i els moviments de terres associats a la pàgina web on qualsevol persona pot consultar la memòria executiva de l'estudi informatiu i els plànols. Podeu trobar tota aquesta informació clicant aquí

Reglament que és l'Administració qui té la obligació de facilitar l'accés universal a la informació amb les noves tecnologies. Consideren que , a més de la data de l'anunci i de la durada de la informació pública, les dificultats per accedir a l'estudi informatiu haurien d'obligar a l'administració de l'estat a revisar profundament els seus protocols d'actuació.
 
Lla Campanya Contra el Quart Cinturó ha formulat la sol·licitud de pròrroga del termini d'informació pública de l'estudi informatiu al Ministre de Foment, José Blanco, i al Cap de la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya, Luis Bonet. Així mateix, ha demanat als 18 ajuntaments afectats directament o indirecta pel projecte (Terrassa, Matadepera, Sabadell, Castellar del Vallès, Sentmenat, Polinyà, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Lliça d'Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, l'Ametlla del Vallès, Canovelles, la Garriga, Granollers, les Franqueses del Vallès, la Roca del Vallès i Cardedeu) que sol·licitessin aquesta mateixa pròrroga al Ministeri. La proposta és que el termini es prorrogui fins al 4 d'octubre, per així compensar els 27 dies hàbils d'informació pública que coincideixen amb el juliol i l'agost.

Fins avui, els ajuntaments de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Sabadell i Terrassa han comunicat que han formulat ja aquesta sol·licitud.

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article