Aquest estiu, recupera els prats de muntanya


L'Associació Rurbans busca voluntaris agraris per recuperar prats de pastura al Pallars Sobirà durant la segona quinzena de juliol.

On es fa el camp de treball ?

Enguany el camp de treball es realitzarà al poble de Llagunes, un petit poble pertanyent al municipi de Soriguera a la comarca del Pallars Sobirà. Llagunes es troba a la carretera N-260 d’accés cap a la Seu d’Urgell pel Port del Cantó.
Per conèixer més informació sobre el municipi podeu consultar http://www.soriguera.com/situacio_municipal.php

Què és el camp de treball de Llagunes?
És un camp de treball de dues setmanes de durada on participen voluntaris de Catalunya i d’arreu del món. La principal activitat consistirà en recuperar prats de pastura mitjançant el desbrossament i millorar de prats per a que puguin tornar a ser pasturats pel bestiar. També es treballarà la recuperació de marges, camins i murs de pedra seca.

Lloc: poble de Llagunes (municipi de Soriguera) Pallars Sobirà
Dates : del dilluns 19 de juliol al diumenge 1 d’agost
Places disponibles: 8 voluntaris/es

El Projecte Grípia, compta amb el suport del Departament de Treball – SOC -, del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, Obra Social de Caixa Catalunya i Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Per a poder realitzar el camp de treball 2010 l’associació s’han demanat dos ajuts un al Parc Natural de l’Alt Pirineu (DMAH) i un altre al CADS, Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (Departament de Vicepresidència).

Altres col·laboracions

L’associació també rep el suport dels veïns/es de Llagunes, de l’Ajuntament de Soriguera, del Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) i del Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (CERAI).

http://custodiagraria.wordpress.com/

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article