Per la construcció de xarxes de distribució de productes sostenibles


La segona edició del Sustainable Foods Summit se celebrarà el 10 i 11 de juny a Amsterdam i se centrarà en la sostenibilitat en les cadenes de proveïdors de la indústria alimentària. La Cimera d'Aliments Sostenibles tractarà els diversos aspectes de les transaccions comercials, en temes clau com les associacions ètiques, la traçabilitat, la distribució i comercialització o el consum ètic. A través d'empreses líders del sector s'exposaran les novetats i els enfocaments més innovadors, com l'etiquetatge de carboni consumit pel producte en el seu procés d'elaboració, les noves tècniques de comunicació dels valors de la sostenibilitat, el futur de la venda al detall ètica o les innovacions en l'envasat sostenible.

La Cimera reunirà els principals interessats en la indústria alimentària, que inclouen els fabricants d'aliments, ingredients i proveïdors de matèries primeres, minoristes i distribuïdors, organitzacions  industrials i els organismes de certificació, els investigadors i acadèmics i inversors.

Un dels eixos principals del certamen va relacionat amb el comerç just i la seva implicació en la producció i subministrament sostenibles. El Fair Trade  és el sector que més creixement ha obtingut en el mercat global de l'alimentació certificada, amb un augment de vendes que ronda els mil milions de dòlars anuals.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article