Els "4 Magnífics" amb la Festa de la Solidaritat


La setzena Festa de la Solidaritat que organitza Intermon Oxfam se celebra en la majoria de poblacions catalanes aquest cap de setmana. La convocatòria d'aquest any anima a participar malgrat la crisi econòmica i recorda que hi ha més de 1.400 milions de persones al món que sobreviuen amb 1 euro diari. L'ONG, commina al govern espanyol a fer un pas decisiu a favor dels països empobrits, aprofitant aquests mesos de presidència de la UE. Per això cal un clam unitari dels ciutadans a favor de la solidaritat.

Per a fer aportacions, l'entitat ha iniciat la campanya dels 4 Magnífics. En realitat són un dels regals simbòlics "d’alguna cosa més que un regal". Una cabra, un porquet, una gallina i un pollet, animals que des d’Intermón Oxfam donen com a recurs a petits productors perquè millorin les seves condicions de vida. Per aquest motiu, aquests animals tenen el poder de canviar vides, d'aquí el qualificatiu.

Barcelona va obrir el foc diumenge passat amb la celebració de la jornada al Parc de la Ciutadella, el dia 24 ho faran Lleida, Tarragona, Girona, vilanova i la Geltrú, Terrassa, Sabadell i Reus. El diumenge 25 la festa serà a Badalona i Sant Cugat.

Més informació: Intermon Oxfam


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article