Negre horitzó: Atur: 643.100; Jubilació: 67 anys; despesa pública: -50.000.000.000€

CCOO ja ha dit que s'oposa a l'augment de l'edat de jubilació

Els qui van néixer a partir del 1959 hauran de treballar fins als 67 anys si prospera la mesura que avui ha de donar a conèixer el Consell de Ministres. Una reunió, la d'avui, que té sobre la taula altres mesures igualment traumàtiques i que busquen donar resposta a les dures crítiques internacionals a la situació de econòmica a l'estat espanyol. Les últimes, les que s'han escoltat aquests dies al Fòrum Econòmic de Davos on Rodríguez Zapatero va haver de dir fins i tot que "ningú haurà de sortir de l'Euro" en referència als advertiments fets per alguns analistes en el sentit que l'estat no podrà complir amb els compromisos d'estabilitat i de dèficit.

La reunió, que es farà en un ambient gèlid, a banda de la proposta de retardar la jubilació fins al 67 anys, té sobre la taula una retallada de la despesa pública de 50.000 milions d'euros i les darreres dades de l'atur que el situen a tot l'estat en 4.326.500, a Catalunya en 643.100.

Enllaç a Youtube


ERE
1.

Jo crec que per dignitat democràtica hauria de convocar eleccions generals per superar la desídia i el deixar-ho tot en mans dels hereus del franquisme.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article