Una cervesa Anti-Aging


Llegim a Directo al paladar la recent comercialització d'un cervesa alemanya rica en antioxidants, elaborada en un antic monastir del cister ubicat a Neuzelle, un poblet prop de la frontera amb Polònia. Anti-Aging-Bier, nom que se li ha posat al beuratge, de la que en diuen que és capaç d'aturar el pas del temps -sempre presa amb moderació si no es vol tenir l'efecte contrari, és clar-, és elaborada amb espirulina, flavonoides i salmorra natural provinent del balneari de Bad Saarow, famós per les propietats saludables de les seves aigües. Segons dos estudis fets per especialistes, aquesta cervesa té un antioxidant deu vegades més potent que qualsevol altra veguda fermentada. Actualment, es pot trobar en gran nombre d'hotels alemanys i, fins i tot, es ven a algunes farmàcies. Darrerament existeixen força empresas alemanyes que s'han especialitzat en la producció de tot tipus de cerveses beneficioses per a la salut. Es poden trobar al mercat fins a 5.000 tipus de cervesa i cadascuna té el seu sistema particular d'elaboració. Gairebé cada poble alemany té la seva petita empresa cervesera que s'acostuma a subministrar a la població col.lindant.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article