Curs d'iniciació a la producció ecològica


Del 23 al 27 de novembre de 2009, l'empresa Dinamis que coordina el projecte Dina'm, de gestió de menjadors escolars ecològics a l'àrea de Girona, organitza la Setmana Dina'm per a la nova pagesia. La jornada pretén facilitar la incorporació de nous professionals en agricultura i ramaderia ecològica i també oferir un espai d’assessorament, especialment dirigit als que vulguin reconvertir la seva explotació en ecològica. Aquesta activitat ofereix classes teòriques i pràctiques, amb visites a granges i explotacions que ja participen en el projecte que subministra als Menjadors Escolars Ecològics.

Aquest programa permet que les persones interessades en la formació professional en agricultura i ramaderia ecològica, s’incorporin a la Xarxa de Formació duta a terme juntament amb l’Escola de Pagesos i Pastors de Catalunya, per tal d’iniciar un procés d’aprenentatge professional.

El programa s’adreça a pagesos ecològics, pagesos que estiguin pensant en una reconversió, joves que es vulguin iniciar en agricultura ecològica i totes aquelles associacions, organitzacions i persones interessades en la producció i comercialització de productes ecològics. La inscripció és gratuïta però no inclou el dinar (entre 10 i 15 euros). Els participants  -un màxim de 20- poden fer una tria de les classes en les que estiguin més interessats. En aquest enllaç  podeu consultar el programa.

Més informació: Dinamis

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article