Els nous rentaplats Electrolux possibiliten un 40% d'estalvi energètic

Es poden connectar a l'aigua calenta que ve de les plaques solars


Electrolux, una de les marques més compromeses amb el medi ambient, ha llançat al mercat dos nous models de rentaplats ecosolars, que possibiliten un estalvi energètic de fins un 40% amb el mateix nivell de qualitat en el rentat i assecat. Els models ESF 65040X i ESF 65040W incorporen la possibilitat de connectar-los a l'aigua calenta que prové de les plaques solars. 

Els nous models de rentaplats Electrolux incorporen diverses funcions que possibiliten un control més directe dels consums, tan de detergent com d'aigua, amb el que s'anomena AquaSensor, l'usuari pot controlar totes les etapes del rentat, de manera que pot triar si cal canviar l'aigua, o no cal, perquè ja és prou neta. Aquest sensor també ajuda a reduir el consum d'aigua limitant-lo tan sols a 13 litres. El programa ràpid d'aquests rentaplats només consumeix 9 litres d'aigua o bé, l'autosensor ajusta els consums a la càrrega i a la brutícia.

La companyia puntualitza, fent gala de l'eficiència dels seus productes que, si enlloc de rentar a mà utilitzessim els seus rentaplats, obtindriem un estalvi del 88% d'aigua. Una xifra que equival a 19.800 litres l'any de mitjana, l'aigua que ompliria 8 piscines olímpiques. Ara faltaria saber quina és la mitjana utilitzada per a fer els càlculs.

Més informació: Electrolux

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article