Fira de l'Intercanvi a Mieres aquest diumenge


La Fira de l'Intercanvi de Mieres és una de les més antigues de casa nostra, aquest diumenge celebrarà la 24a edició. Cada segon diumenge de novembre s'apleguen en aquest pintoresc poble de la Garrotxa, situat entre Santa Pau i Banyoles, un munt d'interessats en practicar l'intercanvi en el sentit més ancestral de la paraula. "Tal com la utilitzaven els nostres avantpassats" assenyalen els promotors de la Fira en el tríptic anunciador, "s'intercanvien els excedents, la força de treball, l'amistat..." Una fira que vol deixar de banda el consumisme salvatge que predomina i dedicar-se justament a aprofitar úsos, el que ara és útil per algú potser no ho serà demà i, en canvi, pot ser d'utilitat a una altra persona.

La Fira es farà a la plaça dels gronxadors de Mieres i pels carrers del voltant. Aquest any no es podrà accedir a l'espai de fira d'intercanvi amb vehicle.  Els interessats en participar-hi han de recordar que enguany no disposaran de taules ni cadires i, en tot cas, s'hauran de portar de casa.

Hi haurà un espai habilitat amb foc i graelles per qui vulgui coure el menjar. Els que prefereixin tastar la tradicional "Sopa de Pedres" i aportar-hi algun ingredient, ho podran fer fins a migdia. Cal portar de casa els estris per menjar.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article