Mini contenidors de brossa, ventalls i braçalets per afrontar la temporada de platja


A partir de demà dissabte la Diputació de Barcelona comença a distribuir materials per a la campanya informativa de platges d'aquest estiu. Així es repartiran mini contenidors de brossa, ventalls amb consells sobre la protecció solar, polseres identificatives per a nens i tríptics sobre el que cal fer davant d'una picada de medusa als passeigs marítims, els comerços, càmpings i oficines de turisme dels 25 municipis costaners de la província.

La campanya 2009 "Cuida les platges i cuida't tu" es farà arribar aquest cap de setmana als estiuejants de Cubelles, Vilanova i la Geltrú i Gavà.

La iniciativa inclou  també la instal•lació de senyals avançats de platges, com a reforç visual dels llocs de socors i cartells magnètics infoplatja, ubicats als llocs de socors amb informació meteorològica permanent de l'estat de la mar i de la platja.

A més, els ajuntaments realitzen el manteniment de les seves infraestructures del servei de salvament i socorrisme amb el suport econòmic de la Diputació (torres de vigilància, llocs de socors, embarcacions de salvament, intervenció immediata, balisament, anàlisi microbiològica de les sorres...) i compten aquesta temporada amb l'ajuda específica de 890.000 euros per garantir les condicions de seguretat i salubritat a les platges dels 25 municipis del litoral barceloní (excepte Barcelona).

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article