Jornades sobre "decreixement" a Barcelona


L'entitat Ecologistes en Acció ha programat unes jornades per a aprofundir en la proposta que hi ha al darrera del terme "decreixement". L'acte se celebrarà a Barcelona els dies 30 i 31 de maig, a l'Alberg Fundació Pere Tarrès.

Les jornades, incloses dins de la campanya "menys per a viure millor" derivada dels acords del passat congrés de l'entitat a València, comptaran amb la presència d'experts internacionals en decreixement que parlaran de l'aplicació d'aquest concepte a diversos sectors estratègics com són l'alimentació, el transport, l'energia, l'educació o les alternatives al treball.

A les jornades també hi participaran representants de col.lectius socials que estan intentant aplicar aquest concepte a la seva manera de viure. Entre d'altres, formen part del programa Entesa pel Decreixement i Col.lectiu CRISI o Ruben Suriñach del Grup Transition Towns a Catalunya, que presentarà la ponència "Les "ciutats en transició", una possibilitat tangible". Una altra de les ponències serà a càrrec de Xavier Montagut, coautor del llibre "supermercats no gràcies", on parlarà del camí cap un model agroecològic responsable i sustentable.

La participació és gratuïta però cal increure's. Trobareu més informació a "decreixement" Ecologistes en acció

Programa de les jornades


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article