Recomanacions a l'hora de comprar i conservar coques de Sant Joan


El Departament de Salut recorda als elaboradors i consumidors la importància de respectar les normes bàsiques d’higiene per tal de poder celebrar amb tranquil.litat les properes revetlles, quant al consum de coques, i especialment les que van farcides amb nata o crema. Els productes de pastisseria, sobretot els que porten farciment, són especialment susceptibles a permetre la proliferació de microorganismes en cas d’una possible contaminació microbiana. Aquest fet, afegit a les altes temperatures de l'época de l'any augmenten el risc d'una toxiinfecció alimentària. El Departament anuncia que ha intensificat la vigilància en els establiments elaboradors, pel seguiment de la higiène i les bones pràctiques de manipulació. Als consumidors, els record que també és important el seguiment de la cadena de fred des de la seva compra fins que es consumeix. En el moment d’adquirir les coques, s’ha de tenir en compte d’escollir un establiment autoritzat per a l’elaboració i/o venda d’aquests aliments.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article