ECO-SÍ: La fira ecològica de Girona no es deixa intimidar per la crisi


La tercera edició d'ECO-Sí, la fira ecològica de Girona, s'inaugura aquest divendres amb la presència de les marques vinculades al consum alternatiu de primera fila. A pesar de la davallada del consum, Xavier Peris, director de la revista L'Eco i promotor de la Fira, ens explicava que les empreses d'aquest sector han notat lleugerament l'impacte de la crisi. "Potser no creixen tan com podrien però se segueixen expandint", puntualitza.

Els visitants podran triar entre productes alternatius per a als regals d'aquestes festes, buscant l'originalitat i un rerefons més vinculat al consum responsable. De l'edició d'enguany, Peris destaca les nombroses activitats programades. Algunes de les quals de temes ben suggerents: "La superació de la Fibromiàlgia",  a través d'una experiència personal, "Es pot veure l’aigua de l’aixeta? Com seleccionar un filtre d’aigua" a càrrec d'Albert Mesanza, especialista en tractament d'aigua sense productes químics,

el taller per a entitats: "Com organitzar un acte?" a càrrec de Maria Rosa Collell, professora de Publicitat i relacions personals de la UdG o, "La crisi energètica i la crisi econòmica", a càrrec de Daniel Gómez, membre de l'Associació per a l’Estudi dels Recursos Energètics, AEREN.

Fins el 14 de desembre, quan es clourà la fira, es podran visitar al recinte les exposicions:

La gestió sostenible de l'aigua, de la Agència Catalana de l’Aigua.

No m’expliquis cuentus xinos!, coordinada per l'Escola del Territori–Centre per a la Sostenibilitat Territorial de Catalunya. Una mostra que té com a finalitat fer observar, educar i actuar per a la nova cultura del territori.

Gradua’t en energia!,  promoguda per la Diputació de Barcelona

Les teràpies naturals representen el gruix dels 79 expositors que es trobaran a Eco-Sí amb un 29,3% seguida per el Medi Ambient i turisme, amb un 14,6% i l'alimentació, amb un 13,3%. També hi haurà artesania, teixit i calçat, mobiliari i motor amb bicicletes elèctriques i cotxes híbrids.

La fira ECO-SÍ compta amb el suport de Fira de Girona i l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de la ciutat.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article