La caiguda de preus del plàstic i el paper per reciclar obliga als britànics a buscar magatzems on acumular-los


Milers de tones d'escombraries domèstiques recollides selectivament es podrien haver d'emmagatzemar al Regne Unit en espais per adequar, aeròdroms o bases militars abandonades a l'espera de poder-los aprofitar quan els preus es recuperin i no haver de llençar-los a l'abocador ara que no tenen sortida.

La recollida que fan les companyies especialitzades o els organismes públics ja no tenen espais on acumular els milers de tones de paper, diaris, ampolles de plàstic o ferralles perquè els preus són tan baixos que els materials no es poden ara recuperar.


En caure el preu dels residus susceptibles de ser reciclats, de manera sobtada, especialment per la baixa demanda procedent de la Xina, les empreses responsables es veuen obligades a llençar-los a l'abocador, el que contribueix a omplir-los abans de temps o bé guardar els residus a l'espera que els preus es recuperin.

Les autoritats locals i les companyies que treballen en la recollida dels residus a la Gran Bretanya es mostren tan preocupades per les muntanyes de paper i plàstic que han iniciat els tràmits per alleugerir les regulacions d'emmagatzematge d'aquests materials. El temor més proper ara, és l'augment desmesurat que s'espera arran de les festes de Nadal quan els nivells de deixalles es multiplica.


Més info: The Times

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article