Els panellets no s'apugen i es mantenen entre 32 i 40 euros el quilo


El Gremi de Pastisseria de Barcelona preveu que el preu dels panellets es mantindrà com l'any passat, entre 32 i 40 euros el quilo i compten que el nivell de vendes serà del voltant dels 900.000 kg similar al de Tot Sants de 2007.

En la presentació de la campanya d'enguany, el gremi ha anunciat que aquest any seran més nombroses les pastisseries que elaboraran panellets d'Especialitat Tradicional Garantida (ETG), tramitada per la Federació Catalana de Pastisseria de la Comunitat Europea i que es concedeix a tots els pastissers que segueixen el mètode tradicional en l'elaboració d'aquests dolços. La condició principal perquè els panellets siguin considerats ETG és que s'elaborin amb massapà exclusivament d'ametlla i sucre, prescindint d'elements com ara la fècula, la poma o additius.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article