Les cases rurals de la Vall del Llémena demanen un carril bici


Les cases rurals de la Vall de Llémena reclamen un carril bici que connecti amb el d’Olot-les Planes d’Hostoles-Girona. La comarcal C-531 que uneix Girona amb Les Planes i passa per Sant Gregori, Sant Martí de Llémena i Sant Aniol de Finestres és molt poc concorreguda per vehicles a motor, això la fa un espai idoni per als ciclistes que ja per tradició l’utilitzen per fer les seves sortides sense massa ensurts. Però aquest tram es va convertir en icona per a ciclistes europeus i nordamericans des que equips professionals com el Discovery Channel, amb Lance Amstrong al capdavant hi van passar les seves preparacions per al Tour de França. Ara, davant de la polseguera aixecada aquests dies per la notícia que just al cor de la Vall s’hi projecta una cimentera

i la incompatibilitat que implica aquesta activitat minera amb el turisme amant de la natura que acullen els seus negocis, malmetria el potencial que ofereix la vall de manera irreversible. 

Segons ells, un carril bici seria un incentiu més per poder especialitzar-se  i oferir un servei de qualitat i sostenible de cara a un turisme de bon nivell i desestacional per estar ubicats en un punt estratègic a poc més d’una hora de l’estació de Vallter i també de la Costa Brava. Consideren que ara la Vall de Llémena és un espai natural singular, unes muntanyes netes i pistes per transitar-hi a peu, amb bicicleta o amb cavall. I una oferta gastronòmica que també és pol d’atracció d’amants de la bona taula de les comarques de l’entorn.

Les cases han lliurat una instància als 3 ajuntaments de la Vall i diverses administracions demanant-los que treballin conjuntament per a la redacció d’un nou projecte de carril bici que enllaci el ja existent entre Girona i les Planes i que passi per la Vall de Llémena.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

latafanera.cat
1.

Caprabo oferirà productes catalans un 20% més barats...

El DAR i Caprabo han signat un acord per promocionar productes agroalimentaris catalans. Aquest migdia s’ha fet la presentació d’aquesta nova estràtegia per a la promoció dels productes de casa nostra. La campanya anomenada “Els nostres oríge...

  • 0
  • 0

Comenta aquest article