L'operadora catalana Fibracat obrirà botiga al centre de Girona

La companyia preveu que entri en funcionament a la primavera, moment en què haurà fet arribar la fibra òptica a tota la demarcació

La companyia amb seu a Manresa, ofereix serveis de fibra òptica a particulars i empreses i té com a objectiu expandir-se per diferents comarques catalanes, en concret obrirà oficines a Girona a l'abril.

L'operadora catalana Fibracat acaba de llogar un local, de 200 metres quadrats i tres plantes, al cèntric carrer de Santa Clara. La planta baixa es convertirà en la botiga, la primera farà les funcions d'oficina i la tercera, serà el magatzem. Obrirà portes entre els mesos d'abril i maig, moment en el qual la companyia preveu haver fet arribar la fibra òptica a tota la demarcació de Girona. El nou negoci suposarà la creació de, com a mínim, cinc nous llocs de treball.

Segons ha informat la companyia, a través d'un comunicat, amb la tria d'aquesta ubicació tan estratègica i identificativa tenen la voluntat tant de donar atenció als veïns de la ciutat de Girona i de la demarcació, com als possibles visitants de la ciutat procedents d'altres punts del territori català. Per a Fibracat, la demarcació de Girona és un "territori clau" perquè el seu procés d'expansió sigui un èxit.

L'arribada a Girona és una de les passes del procés d'expansió que Fibracat ha iniciat aquest any 2019 i que té per objectiu estendre's per tot Catalunya. A banda de Girona, l'operadora té intenció d'obrir botiga a Reus i Lleida.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article