Nou Pla d’ajuts per a les famílies sense recursos amb infants celíacs


L'Associació Celíacs de Catalunya i la Creu Roja a Catalunya han signat un conveni de col·laboració per la cooperació en la millora de vida de les famílies amb infants a càrrec que presentin la malaltia celíaca (o amb sensibilitat al gluten). La Creu Roja dota a famílies vulnerables d'una ajuda alimentària específica que garanteix que els infants puguin accedir al seu únic tractament, una dieta exempta de gluten.

Amb aquest conveni, Olga Cuesta Oliver, presidenta de l'Associació Celíacs de Catalunya, i Antonio Pérez, responsable dels projectes d'Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya, asseguren poder treballar conjuntament per la derivació de casos, l'assessorament a les famílies, als tècnics i voluntariat de Creu Roja, l'edició de materials específics i per becar la quota de soci a les famílies ateses i col·laborar en campanyes i activitats formatives amb l'objectiu de millorar l'atenció a les persones amb celiaquia en risc d'exclusió.

Aquest diumenge, 22 de maig, se celebra el Dia Internacional de la Celiaquia 2016

L'Associació Celíacs de Catalunya commemorarà el Dia Internacional de la Celiaquia el proper diumenge 22 de maig, a partir de les 10h, al Parc de Fòrum de Barcelona. L'acte, que comptarà amb la presència de les autoritats pertinents, a nivell estatal, català i barceloní, està concebut com una jornada lúdica, festiva i gastronòmica, i també reivindicativa, durant la qual es llegirà el Manifest sobre les necessitats del col·lectiu celíac a Catalunya i es faran públiques les demandes de la pròpia associació.

Més informació
 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article