Hiapp, el 'Whats App' ideat aquí

Quatre joves catalans han llençat al mercat Hiapp, una nova aplicació de missatgeria per a mòbils, que es diferencia del conegut WhatsApp perquè s'hi pot accedir des de qualsevol dispositiu i a més, tota la seva informació se sincronitza al núvol. A banda dels missatges de text, es poden enviar imatges, ubicacions, vídeos, stikers, gravar missatges de veu i dibuixar un missatge amb el dit.

Tomàs Vilar, de Granollers, i David Soler, de la Batllòria, són els impulsors inicials de l'aplicació de missatgeria, més endavant s'hi van afegir Xavi Conesa,  de Sant Fost en la recerca de finançament i David Soler, de Mataró en el disseny.

Des de fa pocs dies que Hiapp ja es pot descarregar per iOS, per mitjà de l'App Store de l'iPhone i iPad, i per Android (tot i que en aquest cas funciona en fase de proves i cal descarregar-la mitjançant web).

Conesa explica que la voluntat és anar més enllà de WhatsApp. "Hiapp té tot allò que pots esperar d'una aplicació de missatgeria, però d'una forma senzilla, i amb la diferència que pots parlar des de tots els teus dispositius, que estan sincronitzats. A més, no cal donar-se el telèfon, amb un correu electrònic ja pots parlar amb Hiapp", detalla. A banda dels missatges de text, es poden enviar imatges, ubicacions, vídeos, stikers, gravar missatges de veu i dibuixar un missatge amb el dit.

L'aplicació és un servei de missatgeria bassat en el núvol. Això permet tenir totes les converses, arxius i contactes  sincronitzats. El fet de perdre el mòbil no provocarà la pèrdua de converses, missatges o fotos. Tot el que es comparteix es guarda encriptat als servidors de manera que es poden seguir les converses des d'on es desitgi o bé recuperar-les, en cas d'accident.

Hiapp disposa també d'una versió premium per 0,89 euros trimestrals o 2,89 anuals que ofereix ítems exclusius a la botiga d'estils, codis de bloqueig i notificacions per quan un contacte es connecta. En la versió gratuïta no hi ha cap limitació de missatges.

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article