Mòbilcat, un operador mòbil de proximitat


Mòbilcat és un operador mòbil virtual nascut el març de 2013 de la necessitat d’un operador mòbil íntegrament català. És propietat de Grup TMBC (Telecomunicacions Mediterrània Baix Camp), amb seu a La Selva del Camp. Una marca, que ofereix un servei mòbil de prepagament i es promociona en aquests moments, fins al 14 de març, a través d'uns preus que volen ser especialment competitius.

Despres d'un any de funcionament, Mòbilcat compta ja amb una xarxa de 600 distribuïdors arreu del territori i més de 6.000 punts de recàrrega, entre els quals s'inclouen els estancs catalans.

Com a eina per a incentivar les altes en prepagament, amb l'actual oferta de tarifes, Mòbilcat inicia a mitjans de febrer de 2014 un programa de promocions mensuals amb condicions especials per a nous clients, d'exclusiva contractació per Internet. En aquest cas, del 15 de febrer al 14 de març de 2014, tots els nous clients que es donin d'alta al web de promocions, obtindran de franc una recàrrega de 5 euros que podran invertir en trucades de veu, sms o navegació per Internet des del mòbil.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article