Arrenquen els Fiasco Awards 2013


Ja està en marxa el període de presentació de candidatures als  Fiasco Awards 2013, que premien els millors projectes del sector de les TIC que, per alguna raó, no han aconseguit l'èxit. El procés està obert a candidatures de tot el món a través del web www.fiascoawards.cat. L'objectiu del certamen és potenciar l'esperit crític i fomentar l'actitud positiva davant dels fracassos en la comercialització i aplicació de les novetats tecnològiques del mercat.

L’èxit no és un camí de roses i motivar els responsables dels fiascos a millorar i proposar noves idees, és l'original idea que ha empès els promotors dels Fiasco Awards, un equip de persones vinculades al sector de les TIC.

A l'edició anterior els internautes van seleccionar les caigudes en el servei de missatgeria de Blackberry com a fiasco de l’any. Han estat també premiats en altres edicions Windows Vista, Google Buzz o el software de la consulta ciutadana de la Diagonal, entre d’altres.

La presentació de candidatures per a l’edició de 2013 es tancarà el dia 5 de febrer. El jurat dels Fiasco Awards seleccionarà llavors els candidats finals, i el  període de votació popular via web romandrà obert fins al 25 de febrer.

Els guanyadors dels Fiasco Awards 2013 es faran públics, coincidint amb la setmana del Mobile World Congress, a la festa de lliurament dels premis que se celebrarà el dimarts 26 de febrer a Barcelona.

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article