El consum col·laboratiu arriba al cinema


Per què no tornar a veure en una sala de cinema pel·lícules que han marcat època? L'aventura de 'El Gran Blau',  el documental Doors ''Live At The Bowl '68'', o la inovidable Grease estrenada el 1978 són algunes de les possibilitats que ofereix ilikecinema.com. Una proposta de cinema col.laboratiu  en què l'espectador tria  una pel·lícula de les de catàleg de Ilikecinema on s'ofereix una sala per a projectar-la i una data. Si la proposta assoleix un mínim d'espectadors que la recolzen la sessió resta programada.

Els usuaris que s'hagin apuntat tindran, a més, un descompte en l'entrada.


Ilikecinema.com és una nova manera de consumir cinema, l'empresa va ser fundada fa poc més d'un any per emprenedors francesos que busquen en la innovació digital una alternativa al consum de cinema en les sales de projecció, basada en el principi de compres en grup.

La comunitat de compres aplicada al consum de cinema  ofereix una alternativa que no depèn tan de les possibilitats de marquèting de les sales i de les distribuïdores i, si en canvi, dels desitjos del consumidor per a visionar en sales de cinema les pel·lícules de la seva vida.

La fórmula també és una manera de donar suport a les petites sales independents que decideixen unir-se a la iniciativa.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article