Triodos Banck obre noves vies de finançament pels Centres Especials d'Ocupació


La banca ètica Triodos Bank, ha signat un conveni de col · laboració amb la Federació d'Associacions de Centres Especials d'Ocupació (FEACEM), que agrupa a 440 centres especials d'ocupació a tot l'estat, per oferir finançament especialitzat a aquestes empreses del mercat protegit de treball i afavorir així la inserció laboral de persones amb discapacitat.

L'objectiu de l'acord és proporcionar eines de finançament enfocades als Centres Especials de Treball (CET), empreses socials que promouen l'accés a un treball digne i de qualitat per a les persones amb discapacitat. Amb aquesta col · laboració es busca contribuir tant al desenvolupament econòmic i sostenible dels CEE, com al manteniment i creació de llocs de treball en el sector.

Segons aquest conveni, Triodos Bank analitzarà les sol · licituds de préstec de FEACEM  sempre en la seva política d'inversió, que té en compte no només la viabilitat del projecte, sinó també el seu impacte social i mediambiental. Entre les línies de finançament s'inclou l'avançament d'ajudes i subvencions, contractes o convenis aprovats per qualsevol administració o empresa pública, així com qualsevol altre tipus de finançament orientada al desenvolupament del negoci, a noves inversions per part dels CEE o a cobrir les necessitats de finançament.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article