Torna el moment de triar el Fiasco tecnològic de l'any


Fins al 7 de febrer es poden presentar les candidatures als premis Fiasco 2012. Els Fiasco Awards són una iniciativa d'un equip de persones vinculades   al sector TIC que, amb el guardó volen potenciar l'esperit crític i fomentar l'actitud positiva davant dels fracassos, que són una etapa   d'aprenentatge necessària per assolir l'èxit, segons els promotors.

Un cop presentades les candidatures, el jurat dels Fiasco Awards seleccionarà candidats finals que podran votar els internautes a través del web fins el 27 de febrer. En l'edició 2011 va ser triada la innovació tecnològica Google Buzz i l'accèssit va ser per la votació electrònica del referèndum de la Diagonal de Barcelona.

Ahir es va iniciar la presentació de  candidatures als Fiasco Awards 2012, guardons als millors projectes del sector de les TIC que per alguna raó no han aconseguit l'èxit. El procés romandrà obert a candidatures de tot el món a través del web www.fiascoawards.com.

Les edicions anteriors van tenir una excel·lent acollida en l'àmbit   nacional i internacional. L'objectiu del certamen és reconèixer que   l'èxit no és un camí de roses i motivar els responsables dels fiascos a millorar i proposar noves idees.

En l'edició anterior, els internautes van seleccionar el Google Buzz,  com a fiasco de l'any, i es va lliurar un accèssit a la candidatura de   la votació electrònica-referèndum de la Diagonal de Barcelona.

Els guanyadors dels Fiasco Awards 2012 es faran públics el 28 de   febrer durant l'acte de lliurament dels Premis que es farà coincidir amb les dates de celebració del Mobile World Congress a Barcelona.

Per a més informació podeu consultar www.fiascoawards.com, o   posar-vos-en en contacte a través del telèfon (+34) 679 084 501

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article