Un segell per distingir el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat


El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat ja té enllestit l'ús del distintiu de qualitat Producte Fresc produït en aquella zona periurbana de Barcelona. Amb aquesta etiqueta el consumidor podrà veure a primer cop d'ull els productes que han estat conreats a l'àmbit del Parc.  El Delta i Vall Baixa del Llobregat ha estat, durant segles, el rebost de Barcelona. Els productes tenen el valor afegit de la proximitat i la frescor. A més, els productes que disposen d'aquest distintiu s'han cultivat utilitzant tècniques de producció, manipulació i comercialització respectuoses amb la salut de les persones i el medi ambient i s'han collit en el punt òptim de maduració i, per tant, amb el millor nivell de sucres, vitamines i fibra.

Alhora, la proximitat també permet als consumidors conèixer el productor i el lloc on es produeixen els aliments que trobem en mercats i places i, per tant, la possibilitat de conèixer i valorar tant el producte com el territori.

Amb el distintiu de qualitat Producte FRESC, el Parc Agrari del Baix Llobregat, com a gestor d'aquest espai agrari periurbà i com a promotor dels productes que s'hi produeixen, dóna continuïtat a la tradició agrícola d'aquesta comarca.

El segell es regeix per les normes contingudes al Reglament de cessió de l'ús del distintiu, aprovat i actualment l'incorporen les fruites i hortalisses de més d'una trentena de productors del Baix Llobregat. A través del web www.elcampacasa.com es poden conèixer els pagesos que gaudeixen d'aquest distintiu, els seus productes i com comprar-los.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article