Herbes Maresme amplia el servei de productes biològics a domicili


Fa 13 anys que la Lídia i en Tomàs van obrir el primer establiment de productes biològics a Sant Pol de Mar: 'Herbes - Productes Naturals i Biològics', al carrer Consolat del Mar. Aquell era un moment en què els remeis naturals, el tofu, el tamari o les mongetes ecològiques eren mirats amb un cert recel per la majoria de consumidors. Ells es dedicaven, incansables, a explicar les excel.lències dels productes que no han estat tractats amb pesticides ni amb conservants als seus clients. Retornar al sabor de la fruita que ha madurat a l'arbre, un plaer perdut però no impossible. Ara les coses són diferents. Els escandols alimentaris esdevinguts els últims anys han motivat molts consumidors a integrar cada vegada més aliments biològics a la seva dieta.













El servei a domicili abasta l'Alt Maresme

Avui, 'Herbes' té dues botigues més a Pineda de Mar. Amb el temps, la ubicada al carrer Roig i Jalpí ha passat a ser la seu central. Ara, conscients de la necessitat d'ampliar els seus serveis, la Lídia i en Tomàs utilitzen també les noves tecnologies i Internet per apropar els seus productes als clients. Amb aquest objectiu va néixer Herbes Maresme, un portal destinat a oferir servei a domicili de productes d'alimentació biològica i remeis alternatius a l'Alt Maresme (entre Llavaneres i Tordera). De moment, el web serveix d'aparador perquè l'usuari conegui els productes que pot triar per després fer la comanda per telèfon o correu electrònic. En aquests moments s'esta preparant una nova versió per a oferir la possibilitat de fer la comanda només per Xarxa.


El servei a domicili inclou verdura fresca, carn, làctics i tota una gama d'aliments biològics envasats

El servei, gratuït, esta condicionat a una comanda superior a 40 euros. Els usuaris poden triar entre fruita i verdura, però també carn, làctics, cereals o productes de cosmètica. 'Servim a domicili els productes que ens demanen. Nosaltres podem fer suggeriments o, simplement, si el producte no és de temporada no el tenim. Ens cenyim exclusivament al que ens demanen per encàrrec'.










Per això recomanen que el client faci una llista abans de trucar al 93 7623750 per fer la comanda. També es pot fer a través de correu electrònic.

Els productes naturals i biològics, precisament per ser-ho, tenen poca perdurabilitat, per això, el servei demana una immediatesa, 'pel que aquests productes es reben en la nostra central els dilluns i son repartits el mateix dia o, com a molt, el següent. D'aquesta manera es mantenen en el seu punt òptim de nutrients' puntualitza la Lídia. En cap cas es guarden en càmara frigorífica i tenen garantit, en tots els casos, el seu origen biològic que certifica que no han estat tractats amb pesticides ni adobs que no siguin naturals.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article