El mercat més selecte a "Boqueria gourmand"



"Boqueria gourmand" presenta un recull de les millors parades de cada sector alimentari que es poden trobar al mercat de La Boqueria de Barcelona. El llibre publicat per Viena Edicions, parla de productes que es poden trobar al mercat referència de la ciutat, des de les exquisideses més exòtiques a les especialitats més tradicionals. De la mà dels autors, Jordi Mas, autor de Barcelona Gourmand i Òscar Ubide, director de l'Aula Gastronòmica de La Boqueria es fa un recorregut per les històries, moltes d'elles centenàries, i els orígens de les parades del mercat més internacional de Barcelona.

El llibre inclou una selecció de receptes amb productes que es venen al mercat, cada pàgina inclou una recepta exclusiva del cuiner Iker Erauzkin.

Són receptes per a tots els gustos, des de les que recuperen la cuina tradicional, fins les més senzilles que poden servir de recurs especial pels àpats d'aquests dies com una crema de tomàquet amb oli d'alfàbrega, amanida de pera amb dàtils, caneló de carbassó i tomàquet rostit, broqueta de pollastre caramelitzada amb sèsam o galtera a l'aroma d'anís i canyella.





Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article