El restaurant Gadus de Mallorca rep una estrella Michelin tot i estar tancat


La setmana passada es van fer públiques les estrelles Michelin d'aquesta temporada, nous reptes, il.lusions, sorpreses i decepcions dels millors xefs es van repartir entre les cuines dels restaurants més reconeguts però enguany, l'element sorpresa en la repartició de guardons s'ha fet més evident que mai ja que es va atorgar una estrella a un restaurant de la mallorquina Cala d'Or, el Gadus, tancat des de finals de juliol, en plena temporada turística.

El propietari, Antoni Adrover, ha adduït que està tancat per problemes amb el personal de cuina, segons explica Diari de Girona, però s'ha afanyat a anunciar que aquest tancament era temporal i que, en aquest cas, l'estrella servirà de revulsiu per a re-obrir.

Aquest restaurant obria habitualment només en temporada turística, de març a octubre, però justament aquest any va tancar en el pic de la temporada alta. Si més no, aquest fet posa en evidència que realment, ser premiat amb una estrella Michelen, és una sorpresa autèntica.

De moment, la pàgina web del restaurant no funciona, ni tampoc respon al telèfon de reserves, però si que hem trobat  el perfil del Restaurant Gadus al Facebook des del que es pot comprovar que des de finals de juliol no hi havia anotacions.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article