Consells per a unes vacances més responsables


L'organització WWF/Adena ha publicat un seguit de recomanacions per a exercir un turisme més responsable durant les estades de vacances. L'entitat recorda que cada any creix un 4% el moviment de turistes arreu del planeta i que el 43% dels quals utilitza l'avió, és a dir, al voltant de 900 milions de persones utilitzen el transport aeri per les seves vacances, un fórmula de viatjar que incideix directament en el nivell d'emissions de CO2.

WWF/Adena recomana prendre precaucions per a reduir la "petjada ecològica" allà on ens desplacem i diposita molta confiança en la propera Cimera de Copenhage que s'ha de celebrar aquest desembre, des d'on considera que es prendran decisions determinants per al futur del planeta.

A banda dels consells habituals per a reduir residus i estalviar energia l'organització recomana triar els hotels que formen part del Check Out for Nature, una xarxa d'establiments que han pactat l'aportació d'un euro per factura de client. El capital acumulat es destinarà a finançar projectes de conservació d'arreu del món.

Recomanacions WWF/Adena

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article