Una setmana a dues rodes


Préstec de bicicletes, revisions mecàniques gratuïtes o cursos d'iniciació seran activitats més accessibles durant la Setmana de la Bicicleta que se celebra del 8 al 14 de juny a Barcelona.

L'Ajuntament de Barcelona i la Comissió Cívica de la Bicicleta volen estendre encara més la presència de bicicletes a la ciutat, segons el regidor de Mobilitat,Francesc Narváez. Per això, entre d'altres activitats podreu recórrer la ciutat en bici de préstec gratuït, entre les 10 i les 19 hores, si us acosteu a la seu de l'associació Un Cotxe Menys, al carrer Esparteria, 3. Una altra agrupació a favor de les dues rodes i pedals organitza cursos d'iniciació a l'ús de bicicleta i tallers de Biciteràpia, es tracta del Bicicleta Club de Catalunya (BACC)

A la plaça de la Catedral s'habilitarà durant aquests dies un circuit per als més petits i els usuaris que demostrin que utilitzen la bicicleta per anar a treballar són convidats a esmorzar el dijous 11 de juny  amb Bicia't!., a l'Av. Diagonal, 342.

Els usuaris que ho desitgin també podran gaudir d'una revisió mecànica gratuïta dels seus vehicles o assistir a activitats d'oci en bicicleta, com anar al cinema, al teatre o participar en alguna de les cinc bicicletades nocturnes.

El colofó de la Setmana de la Bicicleta serà la Festa de la Bici i els Patins, que proposa un recorregut popular pels carrers de la ciutat, a més de múltiples activitats relacionades amb el món de la bicicleta per a participants de totes les edats.

Més informació: Enllaços amb les diverses activitats


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article