Presenten DINA'M al Fòrum Gastronòmic de Girona

El projecte vol integrar aliments ecològics locals als menjadors escolars


DINA’M ha estat seleccionat com a projecte innovador pel Departament de Treball, és pioner a Catalunya i a l’Estat espanyol en l’objectiu de creació de plataformes i la incorporació d’aliments ecològics locals als menús dels menjadors escolars de les comarques gironines.

En el marc del Fòrum Gastronòmic que s'inaugurà demà a Girona, el diumenge 22 es presentarà el projecte DINA'M a l'auditori del Palau de Congressos. En l'acte intervindran Lola Puig, coordinadora del programa "cuina sana i sostenible" de la Cooperativa El Rebost, Oriol Costa director del projecte Dina'm, Enric Navarro, pagès ecològic i fundador del Parc Agroecològic de l'Empordà i també Germà Capdevila en representació dels pares de l'escola Bruguera, una de les primeres en integrar productes ecològics als menús escolars.

L’abast territorial del projecte són les comarques gironines, tant pel que fa a la dinamització de les explotacions agràries ecològiques com a la dinamització dels menjadors escolars.

DINA'M participa al certamen per a donar-se a conèixer i facilitar informació a les escoles interessades en participar en el programa de "cuina sana i sostenible" als menjadors escolars.

DINA’M es una iniciativa de DINAMIS, la Central Gironina de Productes Ecològics i la Fundació Onyar - La Selva i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article